In imaginile urmatoare se prezinta succesiv procesul de polisare al farurilor si aplicarea foliei protectoare. Imaginile sunt in ordine succesiva a etapelor:

La ora actuala majoritatea autovehiculelor au faruri cu sistem de dispersie a luminii din plastic. In timp ca urmare a actiunii diversilor factori fizici si chimici farurile se matuiesc. Ca urmare a fenomenului de matuire farurile devin inestetice si ce este mai important devin ineficiente pe timp de noapte. Remedierea si recuperarea proprietatilor optice ale farurilor matuite se realizeaza prin polisarea farurilor. Procedeul presupune indepartarea stratului deteriorat (matuit)cu ajutorul hartiei abrazive de diferite granulatii, urmata de lustruirea farului cu pasta speciala pentru polisat faruri si in final aplicarea unui lac de protectie.

Prin polisare se prelungeste durata de viata a farurilior evitand astfel cumpararea unor faruri noi. Pentru evitarea aparitiei efectului de matuire atat la farurile noi cat si la cele polisate recomandam montarea in cadrul atelierului nostru a foliilor de protectie pentru faruri. Foliile de protectie sunt transparente si rezistente la actiunea diversilor factori fizici si chimici. Aceste folii pot fi montate atat pe faruri cat si pe stopuri si elementele de semnalizare.